Vissza a listához

December 2.án bemutatjuk a társulás munkáját és projektjeit

02/dec./2022 17:00 - 03/dec./2022 00:00

Projektek

Leírás

Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a társulás évzárójára 2022 december 2.-án délután 17:00tól, ahol előadást tartunk a társulás ez évi munkájáról és sikereiről, valamint bemutatásra kerül egy új projekt is, amelyet a közeljövőben fogunk elkezdeni megvalósítani és köze van a Tőkési ághoz, a természetvédelemhez és ahhoz a tényhez, hogy elsősorban a helyi gyerekeknek/fiataloknak szeretnénk lehetőséget adni felkészülni, hogy a jövőben aktívan is részt tudjanak vállalni a természetvédelemben és a róla szóló kutatásokban is.

Lényegében mire számíthattok:Azt talán tudjátok, hogy a társulásnak 2 fő célja van a sok lehetőséggel, amelyek a társulás alkotmányában szerepelnek:

  1. A Tőkési ág megőrzése a jövő generációi számára
  2. A fiatalok és gyerekek nevelésében való segítség a természet szeretetére, a természetvédelemre és arra, hogy ha felnőnek, vállaljanak aktív szerepet a természet és a Tőkési ág védelmében

Az esemény alatt lesz BAR is, ahol tudtok venni alko-nealkot, sósakat, a naptáraimat és rendelhettek trikót, bögrét, hűtőmágnest. A bevétel egy része a Polgári társulást fogja támogatni. Sok szeretettel várunk mindenkit!

Támogatók